Hoe werkt het precies?

Zelf een accommodatie toevoegen

Je kunt zelf makkelijk een accommodatie toevoegen door op de knop “Voeg een accommodatie toe” te klikken. Vervolgens log je in met een account (heb je die nog niet, dan kun je er eentje aanmaken).

Je kunt alleen maar accommodaties inloggen met een account, want je kunt ze na het doorgeven zelf ook beheren en aanpassen later.

Nadat je dus ingelogd bent, kun je aan de slag met het aanmaken van een accommodatie.
Vul daarvoor minimaal alle verplichte velden in. Hoe meer informatie je achterlaat, hoe beter de accommodatie gevonden kan worden door anderen en uiteraard help je er anderen bijzonder goed mee verder.

Als alles is ingevuld, rond je het af en klaar.

Je accommodatie moet wel door een van ons worden nagekeken en pas nadat wij deze goedgekeurd hebben, staat deze direct online.

Accommodatie aanpassen

Heb je al ooit eens een accommodatie aangemaakt op deze site, dan kun je na ingelogd te zijn deze terugvinden in je persoonlijke accountpagina.
Hier is zelfs te zien hoe vaak je accommodatie bekeken is, hoeveel mensen je op pad geholpen hebt en je kunt nog véél meer dingen zien over je accommodaties.

Uiteraard kun je deze dus ook aanpassen.

Gewoon erop klikken en aanpassen wat nodig is.

Let wel, ook alle aanpassingen komen pas op de website te staan nadat wij deze goedgekeurd hebben.

Accommodatie claimen

Zie je hier op de website een accommodatie die door iemand is toegevoegd op deze website, maar de accommodatie is van jou? Ben jij de eigenaar of beheerder van die betreffende accommodatie?

Dan is het mogelijk om deze te claimen.
Ook dit is gratis hoor.

Je klikt dan op de knop “Claim listing” en antwoord de gestelde vragen.
Nadat wij dit controleren, krijg je het beheer over de betreffende accommodatie en kun je zelf naar wens dingen aanpassen, toevoegen en uiteraard alle bezoeker-statistieken bekijken.
Sterker nog, bezoekers kunnen via deze site plots rechtstreeks met je in contact komen door berichten te sturen en dergelijke.

Zie je fouten staan?

Uiteraard kan het voorkomen dat dingen niet correct zijn die hier op de website vermeldt staan.
Wij zijn ook maar mensen en kunnen niet alles controleren en dergelijke.

Je kunt een fout makkelijk melden bij ons, vul daarvoor gewoon het contactformulier op deze website in en vertel over welke accommodatie het gaat en wat er niet klopt.
Wij passen die dan uiteraard netjes aan.