Een hondenleven… ook op vakantie

Onze honden hebben echt wel een hondenleven. Ze gaan lekker spelen met je, wandelen, fietsen. Jij regelt voor voldoende beweging, lekker eten en vooral een berg aandacht, knuffels en liefde.

Wat hebben ze het toch goed!

foto: Menno van Hoppe

Een paar keer per jaar, gaat het baasje op vakantie. En heeft het baasje geluk, dan gaat ie zelfs nog veel vaker op vakantie of even er tussenuit. Want ja… na hard werken komt hard genieten natuurlijk.

Gaat ie dan alleen weg? Natuurlijk niet. We hebben een camper en daar kan ook zeker een hond mee. Sterker nog, er zijn plekken genoeg waar het echt een feestje voor onze honden is.

Dus nemen we de honden ook mee. Want die zullen ook wel toe zijn aan een welverdiende vakantie.
En je hoeft echt niet te denken dat je hond geen vakantie gevoel heeft, want de foto’s op deze pagina laten zien dat deze honden echt wel weten wat relaxen is.

foto: Jeannette van Lieshout-Schildwacht

Jonge jonge, ze zijn hier eigenlijk wel heel erg goed in.
Hier kunnen wij nog wel iets van leren denk ik eerlijk gezegd. Wat een heerlijke ontspannen honden die het er écht van nemen.

Als je dit ziet zou je toch het liefst er zelf bij gaan liggen? Lekker ontspannen, met je hoofd op de tafel en totaal onverschillig en ongegeneerd je ding doen!

foto: Alie Dijk

Nu weet ik eerlijk gezegd niet of deze honden allemaal in standje “ontspannen, lekker op vakantie” staan, of dat ze voorheen flink afgemat zijn door hun baasjes met spelen en ravotten. Ik ben het eerlijk gezegd vergeten te vragen.

Maar leuk om te zien is het zeker wel!

Camper eigenaren

Wist je dat deze foto’s allemaal genomen zijn door camper-eigenaren die met hun hond op een leuke camping of camperplek waren.
Deze plekken kun je via deze site ook zoeken.
En staat er een plek nog niet tussen en je weet een geweldige locatie waar je kunt camperen met je hond? Dan kun je zelf eenvoudig zo’n locatie hier toevoegen zodat andere mensen hier weer heen kunnen gaan.
Zo helpen we elkaar aan de meest mooie plekken!

foto: Anja Kesselaar-Van der Valk

Standje relax

Heb je zelf eventueel ook leuke foto’s van je hond in standje ‘relax’? Zet deze dan gerust onder deze blog neer als reactie. Vinden we allemaal leuk denk ik.

Reacties

  • Jeannette
    8 juli 2019 om 14:57

    De Border Collie en Duitse Herder hebben net een lange leuke losloop wandeling gehad, dus lekker samen keten en rennen. Dit was op Mini Camping T’ Haike .

chat
Geef een reactie