Door scout beoordeeld?

Wat is dat nou weer denk je vast wel.
Door scout beoordeeld… dat kan vanalles zijn en en je ziet het bij diverse accommodaties staan op deze site.

Wat wil dat dan zeggen?

Voor Campers & Honden zijn er enkele scouts die toch al vaak op diverse camperplaatsen, campings en minicampings komen met hun camper en hond en die voor deze website die plekken volgens een simpele checklijst nalopen.

Dit is dus een andere beoordeling dan die ‘gewone’ bezoekers van deze website kunnen achterlaten.

De beoordeling die onze scouts doen zijn gestandariseerd en berekend met een formule zodat de uitslag altijd en overal met dezelfde berekening en met dezelfde checklijst tot stand is gekomen.

Deze controlepunten kunnen alleen maar met ja of nee beantwoord worden zodat niet een eigen mening mee kan tellen waardoor de score niet vertroebeld.

Uiteindelijk komt daar een score uit en die score zetten we dan op deze website neer. Ook krijgt de locatie-eigenaar een leuke sticker met daarop de score zodat die aan hun bezoekers kunnen laten zien wat hun score geworden is.

Hoe beoordelen wij dan?

Onze focus ligt uiteraard bij de mate van hondvriendelijkheid van de accommodatie.
Uiteraard kijken we ook naar enkele basisvoorzieningen voor de camper en voor de baasjes van de honden. Die willen ook op een fijne plek komen. Maar de nadruk ligt echt op de manier hoe een accommodatie omgaat met honden en wat daarvoor geregeld of niet geregeld is.
Denk daarbij aan hondenuitlaatplekken op het terrein (of juist niet), of de honden gratis mogen, of er een hekje rondom je camper gezet mag worden, of juist niet.

De punten waarop wij controleren komen ook terug in de detail pagina van de accommodatie. Bij eigenschappen staan de punten die zeker aanwezig zijn. Hoe meer goede eigenschappen een locatie heeft, hoe hoger de score zal worden natuurlijk.

We begrijpen dat ieder baasje eigen specifieke wensen heeft. We kunnen echter niet al die punten mee laten wegen omdat dan het overzicht ver te zoeken is.
Daarom hebben we een selectie gemaakt van de 15 eigenschappen die de meeste baasjes het belangrijkst vonden.

En met deze punten bepalen we dus deze beoordeling.

Reacties

mood_bad
  • Nog geen reacties
  • chat
    Geef een reactie